PORTES QUICKSYSTEM PER A ASSECADORS

Portes Quicksystem per a assecadors

AVANTATGES

 • Seguretat alimentària:
  Mantenen temperatura i humitat controlades.
 • Optimització de l’espai:
  Màxim aprofitament de l’espai
 • Aïllament:
  Aïllament i tancaments perfectes.
 • Higiene:
  Màxima durabilitat i higiene.

APLICACIÓ

El procés d’assecat d’embotits i pernils requereix sales amb temperatures i humitat controlades. Les nostres portes Quicksystem estan dissenyades específicament per a aquesta aplicació i garanteixen una operativa ràpida i eficient amb un aïllament òptim i un tancament perfecte.

Portes ràpides Quicksystem per a assecadors.

Les portes ràpides Quicksystem són la solució ideal per a assecadors d’embotits i pernils.

 • Permeten optimitzar el temps i l’espai d’obertura mantenint un aïllament i tancament perfectes. Per a sales amb temperatura i humitat controlades. Dissenyades i fabricades per a aquesta aplicació, ajuden els nostres clients a aconseguir un resultat òptim en els seus productes.
 • Minimitzen el temps i l’espai de porta oberta. La velocitat d’obertura i tancament de les portes ràpides Quicksystem minimitza el temps amb la porta oberta. I la capacitat de controlar el nivell d’obertura permet ajustar-la a l’alçada necessària en cada moment. Això contribueix a mantenir l’assecador en unes condicions ambientals controlades de manera més eficient.
 • Maximitzen l’aprofitament de l’espai disponible. Fabriquem les portes Quicksystem a mida i aprofiten la màxima alçada útil possible i tot l’ample de cambra accessible. Així, proporcionen un accés fàcil sense haver de maniobrar.
 • Redueixen costos d’instal·lació i manteniment. Gràcies al seu nivell de robustesa redueixen i simplifiquen el cost de la instal·lació de panell frigorífic. El seu xassís autoportant i de gran estabilitat garanteix una òptima resistència i queden absolutament integrats.
 • Maximitzen durabilitat i higiene i simplifiquen la neteja. Optimitzen la facilitat de neteja de la instal·lació perquè no es creen escalons o unions innecessàries. Les portes Quicksystem es fabriquen totalment en acer inoxidable i asseguren una gran durabilitat en ambients corrosius i també facilitat de neteja.
 • Optimitzen prestacions en entorns robotitzats. En assecadors automatitzats les portes reben les ordres d’obertura i tancament de forma automàtica dels robots. En el moment que el robot accedeix a l’assecador, la porta s’obre parcialment, només fins a l’alçada de pas necessària. Així evitem pèrdues de temps, temperatura i humitat. Un cop carregades les gàbies de producte, el robot dona l’ordre d’obertura a màxima alçada. Després de la seva sortida, dona senyal de tancament automàtic de la porta.

PRODUCTES

INSTAL·LACIONS

ALTRES PRODUCTES I SOLUCIONS